Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe Hazes-single in aantocht

Shownieuws

Het nummer 'Vaag en stil' van André Hazes komt op 15 augustus uit op single. Het lied is een van de drie nummers die de zanger opnam vlak voor zijn dood.

Het nummer 'Vaag en stil' van André Hazes komt op 15 augustus uit op single. Het lied is een van de drie nummers die de zanger opnam vlak voor zijn dood. Op de achterkant van de cd-hoes van de single staat de handgeschreven tekst van André Hazes.

Ter nagedachtenis aan Hazes verschijnen een jaar na zijn dood op 23 september een album, een dvd en een boek. Het album 'Namens André' verschijnt op 12 september. De cd is een overzicht van zijn carrière en bevat zijn laatste drie nummers, waaronder de nieuwe single.

Weduwe Rachel Hazes schreef samen met auteur en goede vriend Tom Metz een boek over haar man. Dit boek wordt op zijn sterfdag uitgebracht. Op deze datum verschijnt ook een dvd met een documentaire over zijn leven, van zijn ontdekking op de Albert Cuypmarkt tot en met beelden van de laatste drie opgenomen nummers. Deze documentaire 'Bloed, zweet en tranen', gemaakt door Ivo Niehe, wordt op 21 september uitgezonden door de Tros.

Precies een jaar na het overlijden van de populaire volkszanger, die op 53-jarige leeftijd overleed aan een hartstilstand, vindt het herdenkingsconcert 'Een jaar later' plaats in de Rotterdamse Ahoy', de thuishaven van de volkszanger. De artiesten die live optreden en een gedeelte van zijn repertoire vertolken worden binnenkort bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen