Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Don Johnson mag van vrouw niet met pensioen

Shownieuws

Don Johnson wil maar al te graag met pensioen. Zijn vrouw steekt daar echter een stokje voor. "Ik was helemaal niet bezig met nieuwe rollen of wat dan ook."

Don Johnson wil maar al te graag met pensioen. Zijn vrouw steekt daar echter een stokje voor. "Ik was helemaal niet bezig met nieuwe rollen of wat dan ook. Pas toen mijn vrouw me eraan herinnerde dat we vijf kinderen hebben, dacht ik: 'O ja, ik ga maar weer eens aan de slag'", zegt de 55-jarige Johnson in the New York Daily News.

Johnson, vooral bekend als detective James 'Sonny' Crockett in 'Miami vice', was tot 1996 te zien als inspecteur in de serie 'Nash bridges'. Binnenkort is hij terug op de buis als louche advocaat in de nieuwe serie 'Just legal'. "Ik vind het verschil met mijn vorige personages ontzettend leuk", zegt hij. "Deze man is superinteressant. Hij is grappig en slim en heeft veel meegemaakt, net als ikzelf."

'Just legal' is een van de vele series waarvan Jerry Bruckheimer het komend seizoen de productie in handen heeft. Bruckheimer, bekend van groots opgezette films als 'Pirates of the Carribean' en 'Pearl Harbour' heeft zich sinds het succes van het door hem geproduceerde CSI steeds meer gestort op televisie. Johnson en Bruckheimer zijn sinds tijden goed bevriend.

Johnson heeft zelf ook productie-ervaring. Bij 'Nash bridges' had hij een vinger in de pap, maar echt leuk vond hij dat niet. "Ik moest elke vijftien seconden een beslissing nemen. Die verantwoordelijkheid hoef ik niet meer. De vorige keer werd het zowat mijn dood."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen