Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broadway-debuut voor Huey Lewis

Shownieuws

Huey Lewis maakt op 1 november zijn debuut op Broadway in de musical 'Chicago'. Lewis krijgt de rol van advocaat Billy Flynn.

Zanger Huey Lewis maakt op 1 november zijn debuut op Broadway in de lang lopende musical 'Chicago'. Lewis krijgt de rol van de sluwe advocaat Billy Flynn. Lewis is de laatste naam die is toegevoegd aan de cast. Brooke Shields, die de rol van Roxie Hart speelt, verlaat de musical per 1 november.

De 55-jarige zanger treedt met de rol van Flynn in de voetsporen van bekende acteurs als George Hamilton, Billy Zane en Patrick Swayze. Richard Gere speelde de rol in 2002 in de filmversie van de musical.

Lewis bouwde naast zijn zangcarrière bij de band 'Huey Lewis and The News' een carrière op als acteur. Zijn filmdebuut was een kleine rol in de film 'Back to the future' uit 1985. Voor deze film vertolkte hij ook de titelsong 'The power of love' met zijn band. Naast Gwyneth Paltrow was hij in 2000 te zien in de film 'Duets'. Verder speelde hij rollen in films als 'Sphere' en 'Short cuts'.

De popgroep Huey Lewis and The News scoorde in de jaren tachtig hits met nummers als 'Stuck on you' en 'If this is it'. De band verkocht wereldwijd meer dan twintig miljoen albums.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen