Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Imca Marina trouwt Country Wilma

Shownieuws

Imca Marina verbindt op 5 oktober de zangeres Country Wilma en haar nieuwe vriend Willem in de echt. "Ik heb haar gebeld en ze zei meteen ja", vertelt Wilma.

Imca Marina verbindt op 5 oktober de zangeres Country Wilma en haar nieuwe vriend Willem in de echt. "Ik heb haar gebeld en ze zei meteen ja", vertelt Wilma aan Novum Nieuws. De zangeres trouwt niet in de kapel bij Imca thuis in Groningen. "We trouwen in een slot in Schagen en Imca komt speciaal voor ons hier naar toe."

Wilma, die haar man vorige week live op tv bij SBS-shownieuws ten huwelijk vroeg, kent haar verloofde pas een jaar. "We gaan nu een jaar met elkaar. Hij is bedrijfsleider van het tankstation bij mij in de buurt en ik vond hem altijd al een leuke vent", vertelt Wilma. "Na wat navraag bij zijn collega's kwam ik erachter dat hij net als ik al jaren alleen was. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken."

Over de huwelijksdatum 5-10 heeft Wilma goed nagedacht. "Het is een datum die je makkelijk onthoudt", legt ze uit. "Zo kan Willem onze trouwdatum nooit meer vergeten." De zangeres is druk bezig met de voorbereidingen en volgens haar zijn vele bekende Nederlanders aanwezig op het feest.

Country Wilma werd veertien jaar geleden ontdekt en dankt haar naam aan haar goede vriend Gerard Joling. "Hij zei destijds: 'Je heet Wilma en je zingt country, dat wordt dus Country Wilma'." De zangeres bracht de afgelopen jaren verschillende singles uit, waaronder de bescheiden hit ' Onze boerderij'. Ook vormde ze een onderdeel in het theater van de 'Bizarre familie show' van de komische muzikale act 'De Sjonnies'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen