Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss zet Pete Doherty aan de kant

Shownieuws

Supermodel Kate Moss heeft haar relatie met Pete Doherty verbroken. Ze heeft het gehad met zijn roekeloze gedrag. Dit weekeinde raakte hij weer slaags.

Supermodel Kate Moss heeft haar relatie met Pete Doherty verbroken. De rocker raakte dit weekeinde slaags met een groepje Somalische jongeren. Pete, die al eerder is opgepakt voor geweldpleging, zou de aanstichter van het incident zijn. Voor Kate was het de spreekwoordelijke druppel. Ze heeft Doherty opgedragen haar huis in Oxfordshire in Engeland te verlaten, meldt The Sun maandag.

De 31-jarige Moss houdt volgens vrienden zielsveel van de leadzanger van Babyshambles, maar zijn roekeloze gedrag zou ze niet meer aankunnen. De aan heroïne verslaafde Doherty verdween vaak dagenlang zonder iets van zich te laten horen. Moss wil zich niet meer dag en nacht zorgen hoeven maken om haar vriend. Bovendien is ze moeder van dochtertje Lila.

Doherty en Moss ontmoetten elkaar begin dit jaar op het verjaardagsfeestje van het 31-jarige model. Ondanks kritiek van vrienden en familie stortte Kate zich in de relatie. Pete en Kate werden dit jaar gekozen tot het 'hotste' koppel in Groot-Brittannië, omdat de twee op elk feestje hun opwachting maakten. Naar verluidt wil Kate het nu wat rustiger aan gaan doen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen