Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Auto Michelle Pfeiffer gestolen

Shownieuws

De auto van actrice Michelle Pfeiffer is dinsdag tijdens het winkelen in Londen gestolen. De luxueuze groene Range Rover kostte 73.000 euro.

De auto van actrice Michelle Pfeiffer is dinsdag tijdens het winkelen in Londen gestolen. Dit meldt de Britse krant 'The Sun'. De actrice en haar chauffeur lieten de auto voor een paar minuten achter in de wijk Camden. De luxueuze groene Range Rover kostte 73.000 euro.

De actrice verblijft in de Britse hoofdstad voor de opnames van de film 'I could never be your woman'. Michelle was volgens de krant niet onder de indruk van het feit dat het filmbedrijf een andere wagen stuurde om haar te komen ophalen. Een woordvoerder van politie bevestigt dat de zaak wordt onderzocht.

De 48-jarige actrice, die bekend werd met haar rol in 'Batman returns', speelt in de komedie'I could never be your woman' de hoofdrol naast acteur Graham Norton en actrice en comédienne Tracey Ullman. Ullman speelt 'Moeder natuur' die zich bemoeit met het liefdesleven van Pfeiffer. De film wordt geregisseerd door Amy Heckerling (Clueless) en gaat volgend jaar in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen