Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Juliette Lewis houdt van haar fans

Shownieuws

Juliette Lewis vindt het geweldig om een rockster te zijn omdat ze de hele tijd gekke en geweldige cadeautjes krijgt van toegewijde fans.

Juliette Lewis vindt het geweldig om een rockster te zijn omdat ze de hele tijd gekke en geweldige cadeautjes krijgt van toegewijde fans. De 32-jarige zangeres van de band 'Juliette and the Licks' zegt op de website van The Independent het heel spannend te vinden om de curieuze cadeautjes die fans haar geven uit te pakken.

"Fans zijn heel creatief met cadeautjes. Ik heb een rubberen eend, boxershorts, een schilderij en een kogel gekregen", schrijft de Amerikaanse actrice en zangeres. "We hebben ook groupies die zelfgemaakte shirts dragen met de zin 'Lick me' erop. Ik noem ze 'Licks lovers."

Juliette Lewis geeft woensdag, tijdens de lanceringparty van een nieuw magazine, een optreden aan de achterkant van het Amstel Hotel in Amsterdam. Het podium is op een boot, zodat mensen die niet voor het feest zijn uitgenodigd, toch het optreden kunnen zien. Juliette and the Licks toeren momenteel door Europa en traden vorige week op tijdens Lowlands. Lewis is de leadzangeres van haar band, die voor de rest uit mannelijke muzikanten bestaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen