Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Klein 'Arnold Schwarzenegger'-museum sluit

Shownieuws

Een klein Oostenrijks 'Arnold Schwarzenegger'-museum moet dicht. Het museum, dat gewijd is aan de voormalige bodybuilder en acteur, sluit wegens geldproblemen.

Een klein 'Arnold Schwarzenegger'-museum in Oostenrijk moet dicht. Het museum, dat gewijd is aan de voormalige Oostenrijkse bodybuilder en acteur, sluit wegens geldproblemen. Het museum stelt enkele trainingsspullen van de bodybuilder, die nu gouverneur van de Amerikaanse staat Californië is, tentoon.

Het museum, dat ook foto's en schilderijen toont van Schwarzenegger, bevindt zich in de hoek van een fitnesscentrum in het Arnold Schwarzenegger Stadium in het Oostenrijkse Graz. Het fitnesscentrum heeft ook een brief gestuurd aan de voormalig acteur. Hierin vraagt het centrum aan Arnold om financiële hulp. Op de brief is nog niet gereageerd.

Het museum opende de deuren in 1997, toen Schwarzenegger de leeftijd van 50 jaar bereikte. Hoewel het museum nooit grote groepen mensen trok, noemt een woordvoerder van de stad het 'jammer' dat de enige bezienswaardigheid over Schwarzenegger in de stad dicht gaat. Het is onduidelijk waar de collectie nu naar toe gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen