Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Queens-zanger Homme gevloerd door vermoeidheid

Shownieuws

De stonerrockband Queens of the Stoneage heeft dinsdagavond een concert in het Duitse Stuttgart afgelast. Zanger Josh Homme is oververmoeid.

De stonerrockband Queens of the Stoneage heeft dinsdagavond een concert in het Duitse Stuttgart afgelast. Zanger en gitarist Josh Homme moet van een plaatselijke dokter rust houden, omdat hij met uitputtingsverschijnselen kampt. Dat meldt de website van de Amerikaanse band.

Volgens de website van de Queens, die anderhalve week geleden nog op Lowlands te zien waren, onderging Homme minder dan een week voor het begin van de tour een knie-operatie. Desondanks heeft hij de laatste weken zo goed als iedere nacht op de planken gestaan. Dat is hem nu opgebroken.

Het is niet bekend hoe lang Homme is uitgeschakeld. Er staan de komende week ook nog optredens gepland in Oostenrijk, Spanje en Italië. Vanaf 16 september toert de band, in Nederland onder meer bekend van de hits 'No one knows' and 'Go with the flow', twee maanden door de Verenigde Staten en Canada.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen