Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lil' Kim maakt zich weer onmogelijk

Shownieuws

Rapper Lil' Kim heeft zichzelf weer onmogelijk gemaakt. Ze werd bijna uit het vliegtuig gegooid omdat ze een steward had beledigd.

Rapper Lil' Kim heeft het zichzelf weer onmogelijk gemaakt. De 30-jarige Lil' Kim, wiens echte naam Kimberly Jones is, werd bijna uit het vliegtuig gegooid omdat ze ruzie had gezocht met een steward. Dit meldt Page Six van New York Post.

De artieste zou, een paar minuten voordat het vliegtuig ging opstijgen, stennis geschopt hebben omdat er iets mis was gegaan met de boeking van haar plaats in de eerste klasse. "Weet je wel wie ik ben", riep Lil' Kim tegen de steward en ze noemde hem vervolgens een racist.

Uiteindelijk kreeg Lil' Kim een plaats toegewezen op de achterste rij in de eerste klasse en werd ze alsnog bediend door de uitgescholden steward.

Lil' Kim brengt op 20 september, een week voordat ze de gevangenis in gaat, nog een album uit. Haar vierde album krijgt de titel 'The naked truth'. De rapper werd in juli veroordeeld tot een jaar en een dag celstraf. Ze heeft in een eerdere rechtszaak meineed gepleegd, toen ze moest getuigen in een zaak over een schietpartij tussen twee rivaliserende straatbendes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen