Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatum Dagelet vervangt Georgina Verbaan

Shownieuws

Presentatrice Tatum Dagelet vervangt Georgina Verbaan als presentatrice van het programma 'Gotcha!'. 'Gotcha!' wordt vanaf 12 september uitgezonden.

Presentatrice Tatum Dagelet vervangt Georgina Verbaan als presentatrice van het programma 'Gotcha!'. Tatum zegt in SBS Shownieuws te begrijpen waarom ze haar als nieuwe presentatrice hebben gekozen. "Ik word toch gezien als een stout meisje dat van kattenkwaad houdt." In het televisieprogramma worden bekende Nederlanders voor het oog van een verborgen camera voor de gek gehouden.

De presentatrice zegt nu constant op haar hoede te zijn om niet zelf in de maling genomen te worden. 'Gotcha!' betrekt namelijk vrienden, familie en geliefden in het complot om bekende Nederlanders voor de gek te houden. Ook worden er acteurs ingehuurd om de BN-ers in bizarre situaties terecht te laten komen. 'Gotcha!' wordt vanaf 12 september uitgezonden bij Veronica.

Tatum Dagelet werd bekend door haar rol in de Nederlandse serie 'Fort Alpha', waarin ze te zien was met Tygo Gernandt en Jennifer de Jong. Samen met Jennifer heeft ze vervolgens het programma 'Brutale meiden' gemaakt, dat later uitgroeide tot 'Brutale moeders'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen