Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paltrow: 'Brad Pitt moet zijn mond houden'

Shownieuws

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow denkt dat de mediahype rond de scheiding van Jennifer Aniston en Brad Pitt vermeden had kunnen worden.

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow denkt dat de mediahype rond de scheiding van Jennifer Aniston en Brad Pitt vermeden had kunnen worden. "Jennifer en Brad zouden het op dit moment veel makkelijker hebben gehad als ze niet in de pers over elkaar hadden gepraat", zegt Paltrow in het tijdschrift Time.

De 32-jarige Paltrow had in de jaren negentig een relatie met Pitt. Toen hij in 1997 hun verloving verbrak, stond Paltrow in grote publieke belangstelling. Sindsdien weet ze hoe het is om een relatie te hebben met iemand die ook bekend is. "Ik heb op mijn 24e mijn lesje wel geleerd."

Oscarwinnares Paltrow is inmiddels getrouwd met Coldplay-frontman Chris Martin. Samen hebben ze een 1-jarige dochter, Apple. Tegenwoordig hecht Paltrow grote waarde aan haar privé-leven. "Ons huwelijk is iets tussen ons tweeën. Of we wel of niet bij elkaar willen blijven is onze eigen zaak."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen