Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sean Astin in '24'

Shownieuws

Sean Astin, hobbit uit 'Lord of the rings', komt weer in een situatie terecht waarin de wereld wordt bedreigd. Astin gaat een rol spelen in de serie '24'

Sean Astin, hobbit uit de filmtrilogie 'Lord of the rings', komt opnieuw in een situatie terecht waarin de wereld wordt bedreigd met de ondergang. De 34-jarige acteur gaat een rol spelen in de serie '24'. Het is nog niet bekend welke rol Astin gaat spelen.

Het verhaal van het vijfde seizoen van de dramaserie begint achttien maanden na het einde van seizoen vier. Hierin is Jack Bauer (Kiefer Sutherland) officieel dood verklaard en gaat hij onder een andere naam verder met zijn leven. Hij deelt zijn leven met Diane ('Spin City'-actrice Connie Britton) en haar zoon ('Thirteen'-acteur Brady Corbet).

Gregory Itzin is ook weer te zien als de paniekerige president Logan. Jean Smart vervult de rol van First lady Martha Logan.

De serie speelt zich real-time af in een periode van 24 uur. Jack Bauer wist in eerdere seizoenen een aanslag op de president te verijdelen, een nucleaire aanslag met een dodelijk virus af te wenden en ook bond hij de strijd aan met moslimterreur. Er zijn geen details bekend gemaakt over het verhaal van het vijfde seizoen '24'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen