Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Depp opzoek naar een 'handen-double'

Shownieuws

Johnny Depp is opzoek naar een 'handen-double'. De handen van de acteur zouden voor zijn rol in 'Pirates of the Carribean' te vrouwelijk zijn.

Johnny Depp is op zoek naar een 'handen-double'. De handen van de 42-jarige acteur zijn voor zijn rol van Kapitein Jack Sparrow in de tweede en derde 'Pirates of the Carribean' film te vrouwelijk. De filmbazen zien dit als een probleem. Zij lijken te gaan zoeken naar handen die in de film de plaats kunnen innemen van Depps 'vrouwelijke mannenhanden'.

"Johnny heeft erg vrouwelijke handen met slanke vingers. Dit veroorzaakte een beetje een probleem", zegt een anonieme bron tegen de Amerikaanse website MSNBC. Een woordvoerder van de film ontkent dat er een zoektocht naar een 'handen double' voor Depp aan de gang is.

Keith Richards, gitarist van de Rolling Stones, maakt zijn Hollywood-debuut in deze piratenfilm. Hij speelt de rol van de vader van Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp). Depp liet tijdens de opnames van de eerste 'Pirates'-film al weten dat zijn karakter was gebaseerd op het karakter van de Rolling Stone.

Orlando Bloom en Keira Knightley maken opnieuw hun opwachting in beide films. De opnames van de twee 'Pirates of the Carribean'-films lopen tot en met januari volgend jaar en worden achter elkaar opgenomen. Het eerste vervolg 'Pirates of the Carribean: Dead man's chest' wordt in juli volgend jaar in de bioscopen verwacht. Het jaar erna verschijnt 'Pirates of the Caribbean 3'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen