Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West verbindt naam aan Pepsi

Shownieuws

De Amerikaanse rapper Kanye West heeft zijn naam verbonden aan Pepsi. Hij is vanaf zondag te zien in de nieuwe reclame van het frisdrankmerk.

De Amerikaanse rapper Kanye West heeft zijn naam verbonden aan Pepsi. Hij is vanaf zondag te zien in de nieuwe reclame van het frisdrankmerk. Het clipje, dat dertig seconden duurt, heeft de titel 'Timeline' en is geregisseerd door Spike Lee.

De 'MTV Video Music Awards'-winnaar Kanye reist, met een Pepsi in zijn hand, langs verschillende wereldsteden zoals Parijs, Cairo en Tokio. Kanye heeft in de clip een enorme invloed op de steden die hij bezoekt. De reis in 'Timeline' is gemaakt met computeranimaties en special effects.

Het nummer 'Heard 'en say' van het nieuwe album 'Late registration' van Kanye is te horen in de reclame. Adam Levine van Maroon 5 heeft ook zijn medewerking verleend aan het nummer. Het frisdrankenmerk heeft al eerder samengewerkt met bekende artiesten. De artiesten Diddy, Beyonce en Gwen Stefani verschenen in deze reclamecampagnes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen