Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Een 40-jarige maagd op de eerste plaats

Shownieuws

De film 'The 40-year-old virgin' heeft voor de tweede week achter elkaar de toppositie op de Amerikaanse box-office ingenomen.

Een 40-jarige maagd heeft voor de tweede week achter elkaar de toppositie op de Amerikaanse boxoffice ingenomen. De film 'The 40-year-old virgin', over een man van middelbare leeftijd die nog nooit seks heeft gehad, haalde in de tweede week 16,4 miljoen dollar (13,3 miljoen euro) op. De hoofdrol in de film wordt vervuld door acteur Steve Carell en is vanaf 29 september in de Nederlandse bioscopen te zien.

Nieuwkomer 'The brothers Grimm' van Terry Gilliam kwam binnen op de tweede plaats met 15,1 miljoen dollar (12,3 miljoen euro). In de fantasiefilm zijn Matt Damon en Heath Ledger te zien als de 19de eeuwse sprookjesachtige broer en zus. De film is voor regisseur Terry Gilliam ('The fisher king' en 'Twelve monkeys') de eerste film die hij heeft gemaakt sinds 'Fear and loathing in Las Vegas' uit 1998.

'Wedding crashers' bezet na dit weekend de vijfde plek op de lijst. De film met Owen Wilson en Vince Vaughn haalde 6,25 miljoen dollar (5,1 miljoen euro) op. Daarmee komt het totaal na zeven weken op 187,7 miljoen dollar (152,3 miljoen euro). Wilson en Vaugh bezoeken in de film bruiloften van vreemden om vrouwen op te pikken.

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn als ‘Mr. & Mrs. Smith’ in de vijfde week weer terecht gekomen op de eerste plek van de Nederlandse box office. Nieuwkomer ‘Wedding crashers’ kwam in de eerste week binnen op de tweede plek. De Amerikaanse gigolo Deuce Bigalow zakte in de tweede week naar een derde plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen