Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez verkoopt kaarten voor goed doel

Shownieuws

Jennifer Lopez biedt op internet twee VIP-kaarten aan voor de opening van haar eerst JLO-boetiek in de VS. Het hoogste bod bedraagt 6.630 dollar (5.380 euro).

Jennifer Lopez biedt op internet twee VIP-kaarten aan voor de opening op 22 september van haar eerste JLO-boetiek in de Verenigde Staten. De veiling duurt tot donderdag 12 uur. De kaarten bieden de mogelijkheid tot een ontmoeting met de superster. Het hoogste bod bedraagt momenteel 6.630 dollar (5.380 euro).

Naast de kaarten biedt Lopez ook designerkleding aan op de veilingsite. De opbrengst van de online-veiling gaat naar een kinderziekenhuis in Los Angeles. De 35-jarige Lopez opende haar eerste JLO-boetiek afgelopen jaar in Moskou.

"Jennifer Lopez is een van de meest herkenbare sterren op deze aarde", zegt de directeur van de veilingsite Overstock.com. "Ze heeft miljoenen fans en we verwachten dat deze fans zeker zullen bieden op deze kans om naar haar VIP-feest te gaan of om haar kleding te kopen. Het is de meest geweldige ervaring voor haar fans en kledingliefhebbers."

De twee VIP-tickets geven toegang tot de opening en bieden twee plaatsen op de eerste rij tijdens de modeshow, die in de winkel wordt gehouden. De modezaak van Lopez geeft daarnaast duizend dollar (811 euro) aan de winnaar als tegemoetkoming in reis- en verblijfkosten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen