Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina valt op Angelina Jolie

Shownieuws

Georgina Verbaan bekent dat zij biseksuele gevoelens heeft. Met name actrice Angelina Jolie valt in de smaak bij Verbaan.

Actrice Georgina Verbaan steekt niet onder stoelen of banken dat zij biseksuele gevoelens heeft. Met name actrice Angelina Jolie valt in de smaak bij Verbaan. "Ik heb lang geen biseksuele gevoelens meer gehad. Of Angelina Jolie moet morgen aankloppen", vertelt ze lachend in een interview met 'Beau Monde'. "Daar heb ik ook al toestemming voor van Jort (Kelder). Op voorwaarde dat hij video-opnames mag maken."

De 25-jarige actrice vertelt dat zij na haar relatie met Tim Immers 'een gezellige flirt' heeft gehad met een vrouw "Dat was in mijn wilde periode na Tim", legt Georgina uit. Een gevoel van geborgenheid is wat Georgina hoofdzakelijk miste in haar relatie met Immers. Haar huidige partner Jort Kelder geeft haar, volgens eigen zeggen, wel dit gevoel.

Over haar relatie met de Amerikaanse acteur en kunstenaar Daniel Rivas praat Verbaan ook in het interview. Met hem zou Georgina gaan trouwen. "Zijn tatoeages, het feit dat hij schilderde, aan de andere kant van de wereld woonde, poëzie schreef en allemaal mooie boeken las. Met dat idee wilde ik best trouwen", vertelt Verbaan. "Ik kwam er alleen achter dat hij geen van die boeken echt gelezen had en een neurotische angsthaas was."

Vanaf oktober is Verbaan te zien in het toneelstuk 'De barones '. Hierin speelt zij een brutaal, dommig en eigenaardig type. "Ik speel één van de drie milieuactivisten." Het toneelstuk is geschreven voor actrice Kitty Courbois. Naast haar en Verbaan spelen Rick Nicolet en Hugo Haenen een rol. 'De barones ' gaat op 6 oktober in première in het Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen