Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Juliette Lewis deint op de Amstel

Shownieuws

De Amerikaanse actrice en zangeres Juliette Lewis treedt woensdag op tijdens de lanceringsparty van het nieuwe magazine 'Glamour'.

De Amerikaanse actrice en zangeres Juliette Lewis treedt woensdag op tijdens de lanceringsparty van het nieuwe magazine 'Glamour'. Zij speelt volgens de website New Frontiers met haar band op een boot aan de achterkant van het Amstel Hotel in Amsterdam.

Naast Juliette and the Licks treedt onder meer ook de dancegroep Groove Armada op. Voor de optredens is het Amstel Hotel verbouwd. Zo moeten de meubels in de lounge plaatsmaken voor roze vloerbedekking en een vloer zoals in de film 'Saturday night fever'. Het podium is op een boot, zodat mensen die niet voor het feest zijn uitgenodigd, toch de optredens kunnen zien.

Juliette and the Licks toeren momenteel door Europa en traden vorige week op tijdens Lowlands. Lewis is de leadzangeres van haar band, die voor de rest uit mannelijke muzikanten bestaat. Op filmgebied is Lewis vaak alleen in kleine bijrollen te zien, zoals vorig jaar in 'Starsky & Hutch' en in de Franse film 'Blueberry'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen