Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jannes komt binnen op eerste plaats

Shownieuws

Jannes komt met zijn nieuwe album 'Als het zonnetje schijnt' op de eerste plaats binnen in de Mega Album Top 100.

Jannes komt met zijn nieuwe album 'Als het zonnetje schijnt' op de eerste plaats binnen in de Mega Album Top 100. De hit 'Een beetje meer' kwam eerder binnen op de derde plaats van de Single Top 100.

De Drentse volkszanger heeft ook zijn eigen reallife soap, waarin iedere beweging van de zanger uit Noordscheschut wordt vastgelegd. RTV Oost startte dit voorjaar met de uitzendingen, en ook RTV Drenthe zendt de soap uit. 'Gewoon Jannes' is daarnaast te zien op nationale televisiezender SBS6.

De carrière van Jannes nam in 2000 een vogelvlucht toen hij zijn eerste single 'Ben jij bij me' in eigen beheer uitbracht. Het nummer werd opgepikt door lokale radiostations en regionale piratenzenders. In 2001 verscheen zijn debuutalbum 'Belle Bianca', gevolgd door het succesvolle 'Van Casablanca naar Napoli'. Van het laatste album gingen 25 duizend exemplaren over de toonbank.

Het album 'Met jou kan ik het leven aan' volgde in 2003. Daarna kwam de dvd 'Alles of niets'. Zijn gastoptredens met Marianne Weber brachten Jannes in contact met Emile Hartkamp, de succesvolle producer van onder meer Frans Bauer. Samen maakten zij het vorig jaar uitgekomen album 'Gewoon Jannes'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen