Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Seinfeld voor de derde keer vader

Shownieuws

Jerry Seinfeld is voor de derde keer vader geworden. Zijn 34-jarige vrouw Jessica is maandag in een ziekenhuis in New York bevallen van zoon Sheperd Kellen.

Jerry Seinfeld is voor de derde keer vader geworden. Zijn 34-jarige vrouw Jessica is maandagochtend in een ziekenhuis in New York bevallen van zoon Sheperd Kellen Seinfeld. De publiciteitsagent van Seinfeld zegt dat de twee dolgelukkig zijn met de nieuwe aanwinst. "De baby is prachtig, het hele gezin is nu thuis." Het paar, dat in 1999 is getrouwd, heeft al een 2-jarige zoon, Julian, en een 4-jarige dochter genaamd Sascha.

In het verleden heeft de 51-jarige stand-up comedian het onderwerp 'baby's' tijdens zijn optredens behandeld. "Vergis je niet in de reden waarom baby's op de wereld zijn. Ze gaan ons allemaal vervangen."

Seinfeld werkt momenteel aan 'Bee Movie', de nieuwste computeranimatiefilm van Dreamworks. Hij heeft voor deze film het script geschreven en zal bovendien de stem van de hoofdbij voor zijn rekening nemen. Ook sterren als Oprah Winfrey, Uma Thurman en Renée Zellweger zullen te horen zijn in de film. 'Bee Movie' wordt uitgebracht in 2007.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen