Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reclameverkoper Rob al uit Big Brother

Shownieuws

Het lijkt erop dat de 44-jarige reclameverkoper Rob als eerste het 'Big Brother'-huis heeft moeten verlaten. Ralph, de ex van Nathalie, is erbij gekomen.

Het lijkt erop dat de 44-jarige reclameverkoper Rob als eerste het 'Big Brother'-huis heeft moeten verlaten. Woensdagavond ging de vijfde editie van het programma van start via internet en namen de twaalf bewoners hun intrek in het nieuwe huis in Aalsmeer. Op de site van 'Big Brother' is vrijdag te lezen dat Rob het veld heeft moeten ruimen voor Ralph. Hij is de ex-vriend van de 26-jarige congresmanager Nathalie.

Nathalie en Ralph zijn weliswaar niet met ruzie uit elkaar gegaan, maar toch was zij 'not amused' met de komst van haar ex in het huis. Volgens diverse Big Brother-weblogs komt Rob weer terug in de show. Het schijnt dat Rob op een geheime missie is voor 48 uur. De andere bewoners mogen dit niet weten.

Naast Rob, Nathalie en Ralph zijn ook de namen van de andere bewoners bekend. Dido (24) is verpleegster in opleiding. Roel (26) is een bijna afgestuurd psycholoog, Ingrid (26) een sportanimatrice met liefdesverdriet, Lieske (19) de jongste inwoner en studente economie, Joost (21) student, Chantal (40) is office manager, Ricket (26) is informaticastudent, Menno (25) is manager toerisme, Linda (25) is bardame en serveerster in twee horecabedrijven en tenslotte de 31 weken zwangere Tanja (27).

De winnaar van Big Brother 5 kan maximaal 400 duizend euro winnen. Telkens wanneer de bewoners iets doen dat tegen de regels in gaat, gaat er geld uit de pot. Dit boetesysteem werd ook gehanteerd in de Australische versie van het programma. De nieuwe reeks start zondag om 22:00 uur op televisie bij de nieuwe zender Talpa. Big Brother 5 wordt gepresenteerd door Bridget Maasland en Ruud de Wild.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen