Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers kritisch op 'Thuis'

Shownieuws

Paul de Leeuw, Patty Brard en Viola Holt hebben in hun wekelijkse columns deze week kritiek op het televisieprogramma 'Thuis' van de nieuwe zender Talpa.

Het tv-programma 'Thuis' van de nieuwe zender Talpa is deze week voer voor enkele bekende Nederlanders in hun persoonlijke column. Paul de Leeuw praat in zijn column in Vara TV-magazine over een 'mediale gangbang van vijf jonge honden'. Volgens De Leeuw voelde het dagelijkse media- en lifestyle-programma aan als een 'opgewonden hondencrèche'.

Patty Brard schrijft in haar column in 'Weekend' het programma juist 'een aanrader' te vinden. "Het is bijna camp en dat is spraakmakender dan hip", meent Patty. De 50-jarige presentatrice heeft 'zelden presentatoren zo tegen alle televisieregels zo veel oud nieuws als heel bijzonder' zien presenteren. "Zelden tot nooit heb ik zo veel gekakel en onderling persoonlijk gekat gehoord in één programma", schrijft Patty. "Het is echt top-tv, als je er tenminste de humor van inziet."

Viola Holt is 'erg' geschrokken van de hoeveelheid presentatoren in het programma. "Even voorstellen en dan verder met alleen Gordon en Angela, dacht ik", schrijft Holt in haar column voor weekblad 'Story'. De oud-presentatrice vindt ook het publiek een aanfluiting. Bovendien kunnen volgens Viola de camerashots beter.

'Thuis', dat op 15 augustus van start is gegaan, trekt dagelijks tussen 18:00 uur en 19:00 uur gemiddeld 120 duizend kijkers. Het programma wordt gepresenteerd door Angela Groothuizen, Winston Gerschtanowitz, Gordon, Froukje de Both en Victoria Koblenko.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen