Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huisman gevraagd voor gastrol 'Shouf shouf habibi'

Shownieuws

Henny Huisman is gevraagd om een gastrol te spelen in de televisieserie 'Shouf shouf habibi'. Op dit moment is zijn management nog in onderhandeling.

Henny Huisman is gevraagd voor een gastrol in de televisieserie 'Shouf shouf habibi', het vervolg op de succesvolle film van vorig jaar. Dat meldt de presentator op zijn site. Zijn management onderhandelt momenteel over een bescheiden rol in de tv-serie.

Volgend jaar komt de Vara met een twaalfdelige televisieserie van 'Shouf shouf habibi'. De makers van het programma hebben Henny gevraagd zichzelf te spelen in de serie, omdat ze een bekende tv-presentator nodig hebben. Als Huisman de rol aanneemt, begint hij nog deze maand met de opnames.

Verder vertelt Henny op de site mediaweblog dat hij ontzettend blij is met het succes van zijn collega Ron Brandsteder. Afgelopen zaterdag keken er ruim 1,3 miljoen mensen naar 'Dancing with the stars', dat Brandsteder samen met Sylvana Simons presenteert. Hij noemt het 'grote klasse' en 'dik verdiend' dat Brandsteder zo'n comeback heeft gemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen