Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Muijs en Sendar getuigen bij huwelijkse première

Shownieuws

Voor de Nederlandse première van de romantische komedie 'Wedding Crashers' is woensdagavond een huwelijk voltrokken. Bas Muijs en Jasmine Sendar waren getuigen.

Muijs en Sendar getuigen bij huwelijkse première

Voor aanvang van de Nederlandse première van de romantische komedie 'Wedding Crashers' is woensdagavond een huwelijk voltrokken. Ruud Verhagen en Chantal van Noorloos stapten in het huwelijksbootje in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski. De acteurs Bas Muijs en Jasmine Sendar waren de getuigen.

Het stel, dat woensdag precies zes jaar bij elkaar was, had een prijsvraag gewonnen. De hoofdprijs was een huwelijksvoltrekking voor de première van de film.

Voor 'Goede tijden slechte tijden'-acteur Muijs was het de tweede keer dat hij getuige is van een huwelijk. "Het is een hele eer om dit te doen, vooral omdat ik het niet zo vaak doe. Hiervoor ben ik alleen getuige geweest op de bruiloft van mijn broer", legt hij uit aan Novum Nieuws.

De andere 'bekende getuige' was ONM-actrice Jasmine Sendar, die zelf onlangs is getrouwd. "Het is leuk om alles weer van een andere kant te zien, maar ik zou zelf nooit op een première zijn getrouwd", vertelt ze. Sendar kent de bruidegom al van de middelbare school, maar het was toeval dat juist zij was gevraagd getuige te zijn bij het huwelijk. "Toen ik naar het bruidspaar informeerde kwam ik erachter dat het Ruud was", zegt Jasmine. "Hij vond het wel jammer dat hij niet op mijn bruiloft was uitgenodigd, maar hij vond het wel erg leuk dat ik zijn getuige was."

Niet alleen familie en vrienden van het bruidspaar waren aanwezig bij de bijzondere echtverbinding. Ook enkele bekende Nederlanders woonden de huwelijkse première bij. De ceremonie werd begeleid door radiopresentator Rick van Velthuysen. Louise Schiffmacher, Sandra Brood en Manuela Kemp waren ook van de partij.

De drie vrouwen zeiden in het dagelijks leven geen 'wedding crashers' te zijn. Schiffmacher is onlangs getrouwd. Brood zei er wel wat voor te voelen ooit bij de bruiloft van een van de Rolling Stones aanwezig te zijn. Kemp sprak de hoop uit ooit haar eigen bruiloft mee te maken.

De première van 'Wedding Crashers' begon nadat het kersverse echtpaar de huwelijksakte had ondertekend. De bruidegom was zeer te spreken over de locatie. "Sommigen vinden het vreemd dat we hebben meegedaan, maar ik vind het prachtig om vandaag in deze zaal te mogen trouwen", vertelt Verhagen.

'Wedding crashers' vertelt het verhaal van twee vrienden, gespeeld door Owen Wilson en Vince Vaughn, die altijd in zijn voor een 'one night stand'. Om een vrouw te scoren, 'crashen' ze huwelijken, omdat vrouwen dan het meest toegankelijk voor mannen zijn. Het gaat goed totdat een van de vrienden verliefd wordt. Dan ontstaan er de nodige problemen. De film draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen