Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy en Estefan gaan samenwerken

Shownieuws

Rapper Diddy begint samen met producer Emilio Estefan een onderneming genaamd Bad Boy Latino. Ze willen een blok vormen in de groeiende markt van Latin hip-hop.

Muzikale duizendpoot Diddy begint samen met producer Emilio Estefan een multimedia onderneming genaamd Bad Boy Latino. Op deze manier willen ze een blok vormen in de groeiende markt van Latin hip-hop in de Verenigde Staten. Estefan en Diddy, wellicht de meest herkenbare producers in hun genres, gaan samen artiesten aantrekken en muziek produceren.

De veelzijdige Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, is enthousiast over zijn samenwerking met Estefan. "De Latino-markt in de Verenigde Staten is krachtig en divers en ik voel me gezegend met een partner als Emilio. Hij is het perfecte voorbeeld van wat je kan bereiken met creativiteit, hard werken en geloof in jezelf."

Rapper Diddy, producer en eigenaar van de platenmaatschappij Bad Boy Entertainment, is al vanaf de jaren negentig invloedrijk in de hiphop-wereld. Estefan, echtgenoot van de Cubaans-Amerikaanse zangers Gloria Estefan, heeft meerdere Grammy Awards en Latin Grammy Awards gewonnen als muzikant, songwriter en producer. Hij heeft in het verleden samengewerkt met Latin-artiesten als Shakira, Ricky Martin en Jennifer Lopez.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen