Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson wil een rol in stuk Shakespeare

Shownieuws

Zangeres en actrice Jessica Simpson wil heel graag haar acteerkunsten vertonen op een podium in Londen. Ze wil alleen een rol in een stuk van Shakespeare.

Zangeres en actrice Jessica Simpson wil heel graag haar acteerkunsten vertonen op een podium in Londen. Maar ze is kieskeurig en heeft haar zinnen gezet op een rol in een toneelstuk van William Shakespeare. "Ik ben altijd groot fan geweest van Shakespeare", zegt Simpson tegen de Daily Express.

De 25-jarige blonde actrice, die de rol van Daisy Duke speelt in de film 'The Dukes of Hazzard', beschouwt zichzelf nu als een doorgewinterde actrice. Simpson is ervan overtuigd dat ze met een rol in een klassieke productie haar imago van dom blondje kan wegspelen. "De enige baan die ik wil is in het Globe Theatre".

"Als ik in Engeland ben is het eerste wat ik doe naar het Globe Theatre gaan", vertelt Simpson. "Voor mij is dat de oorsprong van acteren en schrijven".

Het oorspronkelijke Globe Theatre was een Londens theater in de tijd van koningin Elizabeth I. Het werd gebouwd rond 1598. Verschillende stukken van William Shakespeare werden hier voor het eerst opgevoerd. Het theater werd gesloopt in 1644. Het theater werd herbouwd en geopend in 1997.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen