Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tooske trots op finalisten van het Junior Songfestival

Shownieuws

Presentatrice Tooske Breugem is trots op de tien finalisten van het Avro Junior Songfestival. "Ik vind het enig. Het is echt geweldig", zegt Tooske.

Presentatrice Tooske Breugem is trots op de tien finalisten van het Avro Junior Songfestival. "Ik vind het enig. Het is echt geweldig", zegt Tooske woensdag tijdens de presentatie van de finalisten. "Ze zijn zo hecht met elkaar. Het is heel leuk om met ze samen te werken."

De uiteindelijke winnaar van de tien acts neemt op 26 november deel aan de internationale finale van het Eurovisiesongfestival, dat plaatsvindt in België. "Ja, natuurlijk ga ik ook mee", zegt de presentatrice. "We maken het af tot aan de grote internationale finale."

Het publiek maakt tijdens een televisie-uitzending op 3 september kennis met de artiesten, die in leeftijd variëren tussen 8 en 14 jaar. De halve finales van het muziekfestijn vinden plaats op 10 en 17 september. Een vakjury, een kinderjury en de kijkers bepalen welke twee liedjes van iedere halve finale rechtstreeks door mogen naar de nationale finale op 24 september. De vakjury wijst ook de vijfde finalist aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen