Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake accepteert excuses tabloid

Shownieuws

Justin Timberlake heeft woensdag de excuses geaccepteerd van het Britse tabloid The News of the World. De roddelkrant zou een onjuist verhaal hebben geplaatst.

Justin Timberlake accepteert excuses tabloid

Justin Timberlake accepteert de excuses van het Britse tabloid News of the World. De zanger was boos over een artikel, waarin gesuggereerd werd dat hij vreemd was gegaan met model Lucy Clarkson. Dit zou zijn gebeurd terwijl hij al een relatie had met actrice Cameron Diaz.

"News of the World vindt het jammer dat Timberlake zo veel schade heeft geleden. Het artikel is niet gebaseerd op een feitelijke gebeurtenis", zegt de advocaat van het tabloid. De 24-jarige zanger krijgt van het blad ook een schadevergoeding. Hiermee wil Timberlake in ieder geval de kosten voor zijn reeds ingeschakelde advocaten betalen. De rest van het geld gaat naar een goed doel.

Het is niet de eerste keer dat Timberlake en zijn 32-jarige vriendin in de clinch liggen met de pers. Zo sleepte Diaz The Sun voor de rechter, omdat het een verhaal over een vermeende affaire met een getrouwde man had gepubliceerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen