Kies je favoriete radiostation

Dossiers

McCormack wuift kritiek op 'Will and Grace' weg

Shownieuws

Eric McCormack wuift de kritiek vanuit de Verenigde Staten op de serie 'Will and Grace' weg. "Sommige critici vinden ons niet meer leuk. Kijkers gelukkig wel."

Eric McCormack wuift de kritiek vanuit de Verenigde Staten op de serie 'Will and Grace' weg. "Sommige critici vinden ons niet meer leuk. Kijkers gelukkig wel; anders zouden we toch niet voor vijftien Emmy's genomineerd zijn."

De 42-jarige acteur speelt al jaren de rol van Will Truman in de serie. Hij noemt de kritiek over het grote aantal gastoptredens van bekende acteurs 'misplaatst'. "Waarom denk je dat Alec Baldwin, Blythe Danner en Bobby Cannavale genomineerd zijn voor een Emmy?"

De serie beschrijft de komische avonturen van Will en Grace (Debra Messing). Will is een succesvolle homoseksuele advocaat in Manhattan. Hij woont samen met Grace, een knappe binnenhuisarchitect. De excentrieke en steenrijke assistente van Grace, Karen Walker (Megan Mullally) en Jack Mc Farland, gespeeld door Sean Hayes, drijven de twee vaak tot het uiterste.

'Will and Grace' is genomineerd voor vijftien Emmy's, waaronder die voor beste comedyserie. De prijzen worden op 18 september uitgereikt. Op 29 september start in Amerika het achtste seizoen van de comedyserie. De serie is vanaf volgende maand te zien op Net5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen