Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnieuw filmrol voor Wendy van Dijk

Shownieuws

Wendy van Dijk krijgt opnieuw een hoofdrol in een Nederlandse speelfilm. Vrijdag hoort zij of de film financieel rondkomt en er daadwerkelijk gaat komen.

Presentatrice Wendy van Dijk krijgt opnieuw een hoofdrol in een Nederlandse speelfilm. Zij gaat in een nog titelloze romantische komedie de rol vertolken van een 37-jarige alleenstaande moeder met haar 7-jarig kind. Vrijdag hoort zij of de film financieel rondkomt en er daadwerkelijk gaat komen.

Het idee voor de film is afkomstig van castingdirecter Job Gosschalk. Het script is van hem en Kim van Kooten. Andere rollen in de film zijn nog niet bekend. De eerste opnamen staan volgend jaar gepland, vertelde Van Dijk in het tv-programma Thuis.

De 34-jarige Van Dijk speelde eerder een grote rol in de niet zo succesvolle film 'Science fiction'. Daarna volgde een kleine rol in 'Liever verliefd'. Haar doorbraak als actrice kwam met de voetbalfilm 'In Oranje'. Hierin speelt zij een hoofdrol naast Thomas Acda en Yannick van de Velde.

Van Dijk was ook in 'de race' voor de hoofdrol in 'De gelukkige huisvrouw', de verfilming van het boek van Heleen van Royen. Volgens Wendy is zij officieel nog niet afgebeld. Actrice Tanja Jess, die ook auditie heeft gedaan voor deze rol, meldde een aantal weken geleden aan Novum Nieuws dat de niet naar haar en ook niet naar Van Dijk gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen