Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dj Stevie Starlight koploper Nijmeegse verkiezing

Shownieuws

Dj Stevie Starlight staat voorlopig op de eerste plaats in de verkiezing voor de Grootste Nijmegenaar Aller Tijden. Hij wordt gevolgd door stripfiguur Dirk Jan.

Dj Stevie Starlight staat voorlopig op de eerste plaats in de verkiezing voor de Grootste Nijmegenaar Aller Tijden. Dit staat op de website van de gemeente Nijmegen. De dj van de Loco Loco Discoshow wordt gevolgd door stripfiguur Dirk Jan en de popzanger Frank Boeijen. De verkiezing wordt georganiseerd ter ere van het 2000-jarige bestaan van de stad.

Alleen de inwoners van de oudste stad van Nederland mogen hun stem tot half oktober uitbrengen op de website van de gemeente. Er kan nu nog op 160 kandidaten worden gestemd. Na deze ronde wordt de lijst terug gebracht tot tien namen. Elke week wordt op de website de tussenstand van de toptien gepubliceerd.

Andere Nijmegenaren in de tussentijdse toptien zijn auteur Godfied Bomans, keizer Karel de Grote en filmmaker Joris Ivens. Aan het einde van dit jaar wordt bekend gemaakt wie de Grootste Nijmegenaar Aller Tijden is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen