Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Korn tekent bij platenmaatschappij Virgin/EMI

Shownieuws

De Amerikaanse band Korn gaat een samenwerking aan met platenmaatschappij Virgin/EMI. Een nieuw album, dat later dit jaar wordt uitgebracht, vormt de start.

De Amerikaanse band Korn gaat een samenwerking aan met platenmaatschappij Virgin/EMI. Een nieuw album, dat later dit jaar wordt uitgebracht, vormt het startpunt van de nieuwe samenwerking. Die bestaat behalve uit studio-opnamen uit film-, televisie- en gameprojecten.

Korn-zanger Jonathan Davis ziet mogelijkheden in de samenwerking. "Ik had altijd het gevoel dat ik werkte voor een platenmaatschappij. Nu heb ik het gevoel een echte partner te hebben. Ik verheug me op dit nieuwe hoofdstuk in onze carrière."

De hardrockband Korn bestaat behalve uit Davis uit Fieldy, James 'Munky' Shaffer en David Silveria. De laatste vier albums debuteerden in de top-drie van de Amerikaanse Billboard Top 200, waarvan twee op de eerste plaats. Het nieuwe, nog titelloze, album wordt het eerste studioalbum van de band sinds de platina plaat 'Take a look in the mirror' uit 2003.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen