Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotograaf gearresteerd op filmset Brad Pitt

Shownieuws

Een fotograaf is vrijdag gearresteerd toen hij op de set van de nieuwe film van Brad Pitt kiekjes probeerde te maken van de Holywood-ster.

Een fotograaf is vrijdag gearresteerd toen hij op de set van de nieuwe film van Brad Pitt kiekjes probeerde te maken van de Holywood-ster. Dat meldt The Internet Movie Database. Fotograaf David Buston werd door de beveiliging betrapt, nadat hij zich had verstopt in een huis op de afgesloten set van de film 'The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford'.

De 55-jarige fotograaf zegt geen paparazzo te zijn, omdat hij eigenlijk alleen trouwfeesten en sportwedstrijden zou fotograferen. "Ik denk dat dit in paparazzikringen goed zou worden ontvangen, maar zoals je ziet worden zelfs goede fotografen betrapt", vertelt een trotse Buston.

De filmproducent was niet blij met de arrestatie van de fotograaf op de set. "Het is niet ongewoonlijk dat paparazzi aanwezig zijn bij het filmen op een publieke locatie, maar het is wel ongewoonlijk dat we hen op een gesloten locatie betrappen, terwijl we toch duidelijk alles hebben afgesloten voor fotografen."

Het is niet de eerste keer dat Pitt met opdringerige fotografen te maken heeft. Vorige maand moest een verslaggever van People Magazine in Amerika voor de rechter verschijnen, omdat hij zich zonder toestemming op het privé-strand van Brad Pitt had begeven. De verslaggever werd betrapt door de acteur en was op dat moment in het bezit van een verrekijker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen