Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mario van Peebles neemt nieuw project aan

Shownieuws

Mario van Peebles heeft getekend voor de regie van 'Yellow wood'. De 48-jarige acteur en regisseur speelt ook een rol in de mysteriethriller.

Mario van Peebles heeft getekend voor de regie van 'Yellow wood'. De 48-jarige acteur en regisseur speelt ook een rol in de mysteriethriller. Van Peebles zegt de film te hebben gekozen vanwege het spirituele thema van het project, meldt Hollywood Reporter. "Ik word aangetrokken tot kunst die je laat nadenken."

'Yellow wood' vertelt het verhaal van een vrouw die wordt opgejaagd door de moordenaar van haar zus. Ze komt in contact met een radicale wetenschapper, die het voor haar mogelijk maakt te reizen in het landschap van haar dromen om het verleden te veranderen. "Het is waar de kwantumfysica spiritualiteit ontmoet, met een beetje parallelleven", verklaart Van Peebles.

De spirituele Van Peebles spreekt van 'een gebied waarin ik al wat onderzoek heb gedaan'. "Ik heb wat tijd doorgebracht in India en heb daar spiritualiteit bestudeerd met verschillende mensen. Ik ben geïnteresseerd in het concept van reïncarnatie en parallelle levens en onze perceptie van God en onszelf."

Het project is de eerste film die Van Peebles maakt sinds 'Baadasssss' (2003), een hommage aan zijn vader, acteur Melvin van Peebles. Eerder regisseerde hij de televisieseries '21 Jumpstreet' en 'Wiseguy'. Als acteur was hij te zien naast Wesley Snipes, Ice-T en Chris Rock in 'New Jack City'. Ook speelde hij Malcolm X in de film 'Ali'. Binnenkort is Van Peebles met Sean 'Diddy' Combs te zien in 'Carlito's way: Rise to power'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen