Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Depp wil Jack Sparrow blijven

Shownieuws

Johnny Depp zegt eindelijk een karakter gevonden te hebben dat hij wil blijven. De 42-jarige acteur wil Jack Sparrow zijn uit 'Pirates of the Carribean'.

Johnny Depp zegt eindelijk een karakter te hebben gevonden dat hij wil blijven. De 42-jarige acteur wil kapitein Jack Sparrow uit de filmtriologie 'Pirates of the Carribean' zijn, meldt Reuters. Depp vertolkte dit karakter voor het eerst in de film 'Pirates of the Carribean: the curse of the Black Pearl' uit 2003.

De reden voor de acteur om ook zijn medewerking te verlenen aan de twee volgende delen van de piratenfilm is dat hij dolgraag weer in de huid van Sparrow wilde kruipen. "Het had alles te maken met een egoïstische keuze om met het karakter verder te gaan", vertelt Depp. Zijn toezegging had volgens de acteur alles te maken met Sparrow en niet met geld of de hoop op succes.

Behalve Depp zijn Orlanso Bloom en Keira Knightley in de films te zien. De opnamen voor de vervolgdelen lopen tot en met januari en worden achter elkaar opgenomen. Het eerste vervolg 'Pirates of the Carribean: dead man's chest' wordt in juli volgend jaar in de bioscopen verwacht. Het jaar erna verschijnt 'Pirates of the Caribbean 3'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen