Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert Long van intensive care af

Shownieuws

Robert Long, die donderdag werd getroffen door een hartinfarct, ligt niet langer op de intensive care. Hij verblijft nog wel in het ziekenhuis, maar loopt rond.

Zanger Robert Long, die donderdag werd getroffen door een hartinfarct, ligt niet langer op de intensive care. Hij verblijft nog wel in het ziekenhuis, maar hij loopt weer rond, zegt de manager van de 61-jarige zanger. "Hij wordt goed in de gaten gehouden. Het wachten is nu op uitslagen van verschillende testen."

De verwachting is dat Long volledig herstelt van het infarct. "Hij kan er gewoon 90 mee worden, maar hij moet dan wel zijn leefgewoontes aanpassen", vertelt de manager.

Robert Long werd getroffen door het hartinfarct toen hij in het Noord-Hollandse Kortenhoef bezig was met de repetities voor zijn nieuwe theatershow 'n Duivels genoegen'. Hij werd direct naar het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam gebracht, waar hij op de intensive care werd gedotterd.

Omdat verwacht wordt dat het herstel van Long ongeveer drie maanden in beslag neemt, worden ongeveer dertig geplande optredens zeker tot januari uitgesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen