Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariah Carey en Snoop Dogg zingen op single Jackson

Shownieuws

Mariah Carey, de rapper Snoop Dogg en Jay Z, en de 'Godfather of soul' James Brown werken mee aan de liefdadigheidssingle van Michael Jackson na Katrina.

Mariah Carey, de rappers Snoop Dogg en Jay Z en de 'Godfather of Soul' James Brown werken mee aan de liefdadigheidssingle van Michael Jackson. De opbrengst van het nummer 'From the bottom of my heart' gaat naar de slachtoffers van de orkaan Katrina in de Verenigde Staten.

Ook de artiesten Lenny Kravitz, Wyclef Jean, Lauryn Hill en Missy Elliot laten hun stem horen op de single. "Michael Jackson is continu op zoek naar artiesten die met hem willen werken aan dit project", legt een woordvoerder van de 'King of Pop' uit. "Hij hoopt in alle bescheidenheid dat de single iets bijdraagt aan het lot van ieder individu dat is getroffen door de ramp."

De 47-jarige zanger vertelde vorige week geraakt te zijn door het leed en de verwoestingen die Katrina heeft aangericht en hij besloot een nummer te schijven voor de slachtoffers van de orkaan. Het is niet de eerste keer dat Jackson een single uitbrengt om geld op te halen voor mensen in nood. In het midden van de jaren '80 haalde hij en collega's meer dan 48 miljoen euro op voor mensen in Afrika, met de single 'We are the world'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen