Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rafael mag niet op stap zonder Sylvie

Shownieuws

Sylvie Meis wil niet dat Rafael van der Vaart zonder haar uitgaat. "Ik vertrouw Rafael, maar ik laat hem niet met zijn vrienden het nachtleven in duiken."

Sylvie Meis wil niet dat haar echtgenoot Rafael van der Vaart zonder haar uitgaat. "Ik vertrouw Rafael, maar ik laat hem niet met zijn vrienden het nachtleven in duiken. Dat mag niet van mij. Ik mag het ook niet van hem. Dat is onze afspraak", vertelt Sylvie in het nieuwste nummer van FHM. "We gaan niet zonder de ander in de kroeg een beetje leuk staan doen."

Het pasgetrouwde stel woont inmiddels in Duitsland, waar Rafael voetbalt bij de Hamburgse voetbalclub HSV. Het leven als voetbalvrouw in Duitsland bevalt de brunette prima. "Duitsers verwachten gewoon dat je in pracht en praal op de tribune zit, in de nieuwste setjes en met de nieuwste Gucci-zonnebril. En wie ben ik dan om ze teleur te stellen?" Sylvie zegt zich alleen op te tutten voor Rafael en niet voor de andere voetballers op het veld. "Niemand haalt het bij Rafael. Ik ben dol op Rafs lichaam. Mooie schouders, mooie buik en ongelofelijke voetbalbenen. En echte billen, rónde billen", vertelt de verliefde Sylvie.

Na een rol in de televisieserie 'Costa' heeft Sylvie besloten niet meer te willen acteren. "Ik voelde me er doodongelukkig bij", vertelt ze. "Ik kreeg zo'n Costa!-rol natuurlijk omdat ik de serie moest opleuken als het sexy grietje, dus ik moest zoenen met andere mannen. Dat is niet te vermijden. Ik vond het helemaal niet leuk. Ook voor Raf niet, want als het op tv was geweest, moest hij het weer de hele tijd aanhoren. Je weet toch hoe dat gaat bij het voetbal."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen