Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna klimt snel weer in het zadel

Shownieuws

Madonna heeft gezworen zo snel mogelijk weer in het zadel te klimmen. "Zodra de dokter het okay vindt stap ik weer op mijn lieveling."

Madonna heeft gezworen zo snel mogelijk weer in het zadel te klimmen. De popster brak verschillende botten toen ze dinsdag van haar paard viel. Ze liet eveneens weten 'dankbaar' en 'overdonderd' te zijn door 'alle lieve steun' die ze sinds het ongeluk heeft ontvangen.

"Zodra de dokters het okay vinden stap ik weer op mijn lieveling", vertelt de 47-jarige zangeres aan de Britse krant The Sun. Madonna maakte dinsdag een ongelukkige val op haar landgoed in de buurt van Londen. Het paard was een verjaarscadeau van echtgenoot, Guy Ritchie.

Een woordvoerster zegt dat het ongeluk de release van Madonna's nieuwe album niet in de weg staat. "De plaat is helemaal af en komt in november uit. Vlak daarvoor zal de eerste single worden uitgebracht." Ook staat er een tournee gepland voor volgend jaar zomer.

Paardrijden is Madonna's nieuwste hobby. Naar eigen zeggen heeft ze de afgelopen vijf maanden nauwelijks iets anders gedaan en is ze dus ook niet van plan de sport op te geven vanwege een paar gebroken botten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen