Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dancing with the stars nu al kijkcijferkanon

Shownieuws

De eerste uitzending van 'Dancing with the stars' heeft 1,3 miljoen kijkers getrokken. O.a. Irene van de Laar en Rudolph van Veen showden hun danspasjes.

Vorige maand kondigde RTL 4 aan dat hele gezinnen aan de buis gekluisterd zouden zitten voor het nieuwe programma 'Dancing with the stars'. En de zender kreeg gelijk: tijdens de eerste uitzending zaterdagavond keken er ruim 1,3 miljoen mensen naar de dansshow. Daarmee was de avond de beste zaterdagavond sinds de finale van Idols in mei vorig jaar.

Irene van de Laar, Inge de Bruijn en Rudolp van Veen behoorden tot de in totaal acht sterren die zaterdag hun ballroomdebuut maakten. Samen met hun professionele danspartners begonnen ze weken geleden al aan de danslessen waarin ze klaar zijn gestoomd voor de live-uitzending. In het programma laten de dansparen hun geoefende danspasjes zien aan een vakkundige jury die samen met de kijkers bepaald welk stel er elke week afvalt.

In de eerste aflevering mochten alle danskoppels nog blijven maar volgende week zullen er vier koppels beoordeeld worden op het dansen van de Rumba en vier op de vertolking van de Quickstep. De presentatie van de show is in handen van Sylvana Simons en Ron Brandsteder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen