Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tommy Lee houdt van planten

Shownieuws

Tommy Lee is er in zijn tv-show 'Tommy Lee goes to college' achter gekomen dat zijn lievelingsvak plantkunde is. "Ik ben in mijn vorige leven boom geweest."

Tommy Lee is er in zijn realityshow 'Tommy Lee goes to college' achter gekomen dat zijn lievelingsvak plantkunde is. "Ik denk dat ik in mijn vorige leven een boom ben geweest", verklaart de 42-jarige rocker zijn voorkeur.

Lee, die drummer is van metalband Mötley Crue en getrouwd was met Pamela Anderson, zegt dat hij zich altijd al aangetrokken voelde tot de natuur. "Elke keer als ik een nieuw huis kocht moest ik er een tuin bij laten aanleggen. Daar ging ik dan vol liefde planten en bloemen voor uitzoeken. Noem me gek, maar ik vind dat heerlijk."

Voor de tv-show waarin Tommy Lee terugkeert naar de schoolbanken, moest hij een maand lang verschillende vakken volgen aan een universiteit in Nebraska. De Amerikaanse zender NBC zendt het programma uit. Het is de bedoeling dat het aantal inschrijvingen aan universiteiten door het programma toeneemt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen