Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Billy Bob Thorton wordt ruimteboer

Shownieuws

Billy Bob Thorton is binnenkort te bewonderen in een ruimtepak. De 50-jarige acteur is gecast als hoofdrolspeler in 'The astronaut farmer'.

Billy Bob Thorton is binnenkort te bewonderen in een ruimtepak. De 50-jarige acteur is gecast als hoofdrolspeler in 'The astronaut farmer', een drama geschreven door de identieke tweeling Mark en Michael Polish, meldt Hollywoodreporter.

De film vertelt het verhaal van een excentrieke boer die droomt van een reis door de ruimte. Om dit te bewerkstelligen bouwt hij in zijn schuur een enorme raket. De meningen over de boer lopen behoorlijk uiteen. Zo vinden zijn buren hem vooral een vreemde snuiter, denkt de overheid dat hij een bedreiging is voor het land en ziet de media hem als een goed verhaal.

De opnames beginnen volgende maand in New Mexico. 'The astronaut farmer' is daarmee de 29e productie die in de staat wordt opgenomen sinds in 2003 een aanmoedigingspremie werd aangekondigd voor filmmakers.

Thorton heeft recentelijk de opnames afgerond van 'Mr. Woodcock', waarin hij te zien is als gymleraar 'from hell'. In november begint hij aan een project van 'Starsky & Hutch'-regisseur Todd Phillips dat 'Scools for scoundrels' gaat heten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen