Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kirsten Dunst mogelijk in verwachting

Shownieuws

Kirsten Dunst is mogelijk in verwachting van haar eerste kindje. De actrice is gespot toen zij samen met haar vriend naar prenatale vitaminepillen op zoek was.

Kirsten Dunst is mogelijk in verwachting van haar eerste kindje. De 23-jarige actrice is gespot toen zij samen met haar vriend Jake Gyllenhaal op zoek was naar prenatale vitaminepillen. Dit meldt Contactmusic. Gyllenhaal zou een medewerker in de winkel om meer informatie over het product hebben gevraagd.

De Spiderman-actrice en haar vriend zouden zeer geïnteresseerd zijn geweest in de vitaminepillen. De prenatale vitamines hebben een goede werking op de geestelijke en fysieke gezondheid van moeder en kind. De actrice heeft het bericht nog niet bevestigd. Dunst is binnenkort te zien in de romantische film Elizabethtown.

De actrice speelt ook in een nieuwe film over het leven van Marie-Antoinette, de vrouw van Lodewijk XVI. Dunst vreest dat de Franse pers Marie-Antoinette zwaar zal bekritiseren, maar probeert zich er niets van aan te trekken. "Het kan me niet schelen wat ze van de film vinden."

Eerder speelde Dunst in Interview with the vampire, The virgin suicides en de Spiderman-films. Elizabethtown draait vanaf 3 november 2005 in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen