Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Hutchence laat niets achter

Shownieuws

Voormalig leadzanger van INXS, Michael Hutchence, die in 1997 zelfmoord pleegde, heeft nul euro als nalatenschap achtergelaten.

Voormalig leadzanger van INXS, Michael Hutchence, die acht jaar geleden zelfmoord pleegde, heeft nul euro als nalatenschap achtergelaten. Dat meldt The Sydney Morning Herald. Het enige wat de moeder van de zanger heeft geërfd zijn een paar kleine schalen, gewonnen prijzen en een grote poster van Brigitte Bardot.

In de erfenis zijn de villa's van de zanger niet opgenomen. Het is onduidelijk wie die huizen heeft geërfd. De moeder van Hutchence vindt het belachelijk dat het onderzoek naar zijn vermogen zo lang moest duren. "Ik kan niet geloven dat het acht jaar heeft geduurd om tot deze conclusie te komen."

De overige bandleden van INXS zijn in de realityshow Rock star: INXS op zoek naar een nieuwe zanger. De winnaar van de Amerikaanse show gaat als zanger mee op wereldtournee met de band. INXS heeft sinds de dood van zanger Michael Hutchence gastzangers uitgenodigd voor optredens.

Aan het eind van de jaren tachtig kreeg de band bekendheid met het album Kick. Met onder meer de hits Need you tonight, Devil inside en Never tear us apart bestormde de band wereldwijd hitlijsten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen