Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courtney Love aan de beterende hand

Shownieuws

Het gaat beter met Courtney Love. Tijdens een evaluatie van haar rehabilitatieprogramma zei een rechter dat de zangeres vooruitgang boekte.

Het gaat beter met Courtney Love. Tijdens een evaluatie van haar rehabilitatieprogramma zei een rechter dat de zangeres vooruitgang boekte. Love werd begin dit jaar veroordeeld tot het programma omdat ze had ingebroken in het huis van haar ex-vriend. Als zij het traject, dat een jaar duurt, met succes afrond vervalt de aanklacht. Ze is nu zes maanden bezig.

Love, die woensdagnacht nog werd opgenomen in het ziekenhuis omdat zij op een feestje was flauwgevallen, was zelf niet aanwezig bij de evaluatie. Haar advocaat vertelde dat de rechter positief was over de vooruitgang die de zangeres boekte. Ook zei hij dat zijn cliënt nog steeds clean is.

Love worstelde de afgelopen jaren met een ernstige heroïneverslaving en ze werd meerdere malen gearresteerd. Zo werd ze opgepakt voor het aanvallen van een fan en wegens illegaal drugsbezit. Ze kreeg een cursus 'anger management' (woede beheersing) opgelegd en honderd uur werkstraf. De zangeres raakte door haar wangedrag de voogdij over haar 12-jarige dochtertje, Francis Bean, kwijt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen