Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Droom komt uit voor Marlayne

Shownieuws

Een droom komt uit voor Hart van Nederland-presentatrice Marlayne Sahupala. Ze gaat samenwerken met zanger en muzikant Hans Vermeulen en met hem het theater in.

Een droom komt in september uit voor Hart van Nederland-presentatrice Marlayne Sahupala. "Eigenlijk zijn het twee dromen. Ik ga eindelijk samenwerken met zanger en muzikant Hans Vermeulen en ik ga samen met hem het theater in", vertelt zij aan Novum Nieuws.

Marlayne, die in 1999 ons land met het lied 'One good reason' vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, staat vanaf september in het theater met 'It takes 2'. Een theatraal concert met vier solisten. Naast Vermeulen en Marlayne spelen ook Rocq-e Harrell (Big black and beautiful) en Robert Walker (R.E.S.P.E.C.T.) mee. "We zingen bekende en minder bekende duetten. De bekende Motown-titel dekt natuurlijk volledig de lading", zegt Marlayne. "Het repertoire voor de show is voor negentig procent rond en we starten in augustus met repeteren."

Het idee is ontstaan door de maandelijkse 'Marlayne & Friends-middagen' die zij organiseerde in Café Storm in Utrecht. "Samen met mijn band zong ik daar iedere keer met bekende artiesten en zo is het idee voor het theater ontstaan", legt ze uit. Ook in de theatershow ontvangt het viertal iedere show een bekende artiest. "Het blijft tot op de avond zelf een verrassing wie er gaat komen. Dat kan Ruth Jacott, Karin Bloemen, Gordon of Manuela Kemp zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen