Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva Longoria had geen hoop op nominatie

Shownieuws

'Desperate housewives'-ster Eva Longoria vindt het niet erg dat ze niet is genomineerd voor een Emmy award. "Ik ben nieuw. Ik kom net pas om de deur kijken."

'Desperate housewives'-ster Eva Longoria vindt het niet erg dat ze niet is genomineerd voor een Emmy award. "Ik ben nieuw. Ik kom net pas om de deur kijken en had geen enkele hoop om nu al genomineerd te worden," zegt de 30-jarige actrice.

Drie van de vijf 'Desperate housewives' maken wel kans om tijdens de Emmy uitreiking op 18 september in de prijzen te vallen. Teri Hatcher, Marcia Cross en Felicity Huffman zijn alledrie genomineerd voor beste actrice in een comedyserie. Nicolette Sheridan, die in serie Edie Brick speelt, is net als Longoria niet genomineerd, maar zij won eerder dit jaar de Golden Globe voor beste vrouwelijke bijrol in een serie.

Longoria was, voor haar rol van Gabrielle Solis in 'Desperate housewives', alleen bekend bij soapliefhebbers. Van 2001 tot 2003 was ze te zien in 'The young and the restless', de best bekeken soap in de Verenigde Staten. Kort geleden lekte uit dat Eva een relatie heeft met basketballer Tony Parker van de San Antonio Spurs. Sindsdien heeft ze, ook zonder nominatie, aan media-aandacht geen enkel gebrek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen