Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lucille Werner kan Nederland niet wakker schudden

Shownieuws

Het programma van presentatrice Lucille Werner, over een missverkiezing met gehandicapte vrouwen, is nog steeds niet aangekocht door een omroep.

Het programma, waarmee presentatrice Lucille Werner Nederland wakker wilde schudden, is nog steeds niet aangekocht door een omroep. Dat meldde SBS shownieuws. Werner heeft een programma gemaakt waarin vrouwen met een handicap strijden om de titel 'Miss Mis'. Ze wil daarmee de beeldvorming over gehandicapte vrouwen veranderen en de vrouwen een beter zelfbeeld geven.

De 38-jarige Werner is de enige televisiepresentatrice in Nederland met een lichamelijk handicap. Ze is vanaf haar geboorte mank aan één been. De afgelopen jaren presenteerde ze voor verschillende omroepen programma's als 'Zomerkampioen', 'Henny's houseparty', Puzzeltijd' en 'Get the picture' en bewees dat ze ondanks haar lichte handicap toch succesvol kon zijn in de entertainmentindustrie.

In de zevendelige serie, die Mis(s)-verkiezing heet, worden op een Idols-achtige manier tien finalisten gekozen die zich middels kledingadviezen en make-uplessen voorbereiden op de eindstrijd. Werner had gehoopt dat het programma dit najaar zou worden uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen