Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Magere start voor 'In de huid van'

Shownieuws

Het nieuwe muziekprogramma van Talpa, 'In de huid van', heeft vrijdag een magere start beleefd. Zo een 334 duizend kijkers hebben naar het programma gekeken.

Het nieuwe muziekprogramma van Talpa, 'In de huid van', heeft vrijdag een magere start beleefd. Zo een 334 duizend kijkers hebben gisteravond naar de eerste aflevering gekeken. De winnares van de avond was de 25-jarige Nyolene Grey, die r&b-ster Alicia Keys imiteerde.

In het programma geeft presentator Winston Gerschtanowitz onbekende zangers en zangeressen de kans om op te treden voor een groot publiek en een jury met de imitatie van hun idool. De winnaar krijgt een plek in de finale en krijgt tienduizend euro. Na zes afleveringen vindt de finale plaats. Daar maken de zangers en zangeressen kans op vijftigduizend euro.

Gerschtanowitz presenteert naast 'In de huid van', ook een ander programma op Talpa. De 29-jarige presentator is een van de vijf vaste presentatoren van het lifestyle-programma 'Thuis'. 'In de huid van' is tot en met de finale op 30 september op Talpa te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen